25 Februari 2014

Terlampau Sibuk??


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Nampaknya sekarang ini sangat susah untuk angah update blog walaupun satu entry setiap hari.Sangat susah untuk angah mencuri masa untuk update blog. Bukannya apa,bila dah di hujung semester ini,exam tersangatlah banyak.
Ditambah dengan exam midterm,quiz, dan jugak final studio exam.Angah rasa macam dunia angah terlmpau sibuk.Ya!! Angah update entry ini pun ketika angah sibuk buat assignment,angah curi masa sikit untuk update blog kesayangan ramai ni.
Untuk pengetahuan semua,angah juga akan mengadakan konsert,tapi bukan konsert solo,konsert orkestra,angah akan menjadi salah seorang yang akan perform pada konsert itu.Anda nak datang??

Nanti angah updatekannya...
Sekian. 
 
 

12 ulasan:

  1. wah selamat belajar angah. belajar leklok. blog terabai xpe. dahulukan yg utama. all d bez utk exam angah

    BalasPadam
  2. lebih kurang mama jugak angah ni...

    BalasPadam
  3. Enjoy your study life..bila dah habis belajar dan bekerja surely akan miss the moment...

    BalasPadam
  4. takpe...sibuk belajar...utk masa depan :D

    BalasPadam
  5. selamat belajar angah..wah ade konsert..

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.