28 Mac 2014

Pageview Normal : Bagus


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah..

Walaupun angah dah lama tak buat entry yang betul-betul berkualiti *cewah..tapi pageview yang masuk setiap hari tidaklah begitu mengecewakan.Alhamdulillah,masih maitain di atas 1500 pageview untuk setiap hari.
Terima kasih kepada anda semua yang masih sudi singgah di blog yang dah berhabuk dan penuh dengan labah-labah ini.Apa-apa pun jangan lupa untuk terus setia dengan blogger-blogger hebat di luar sana.
Oh lupa pulak,jangan lupa dengan kemunculan semula DJH pada bulan April nanti.
Sekian.

6 ulasan:

  1. x lama lagi nak buat comeback la ne hehe

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum.

    If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

    Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

    Dan..

    90+ pemenang random dicari !

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

    :)

    BalasPadam
  3. saya nak capai 300 pageview pun dah heaven

    BalasPadam
  4. Lepas ni boleh tingkatkan lagi.

    BalasPadam
  5. Tahniah tahniah. IM pon kena usaha balik sebab lama tinggal blog.

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.