19 Mac 2014

Perwira: Debut Concert


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Save the date everyone!
A debut concert for Persatuan Wind Orchestra Fakulti Muzik UiTM (Perwirafm). Few interesting pieces will be performed such as inspiration point, ride and persistence. Tickets are now available.
For Further inquiries, do contact:
Syafiqa Zulkifli 013-2717433
Hazrin Hj Ishak 018-3527908
Perwirafm 03- 55227218
School student : RM5
IPTA & IPTS student :RM10
Others : RM15 —

https://www.facebook.com/events/273529809477101/?ref_newsfeed_story_type=regular

Penjelasan :
Hai semua,pada hari sabtu ni,angah dan rakan-rakan serta pasukan wind orkestra UITM akan mengadakan sebuah koncert debut di auditorium Cempaka Sari,Putrajaya. Sebuah konsert yang diadakan untuk memperkenalkan pasukan Wind Orkestra Uitm kepada khalayak ramai.
Angah merupakan salah seorang daripada ahlinya.Angah akan bermain instruent bass clarinet pada malam yang bersejarah itu. Angah harap anda boleh datang dan support angah.* Cewah.
Untuk pengetahuan semua,angah agak kurang update blog kerana menumpukan perhatian untuk konsert ini juga.Jadi,angah harap berbaloi apabila angah fokus terhadap konsert ini.Kalau korang nak datang,boleh je call number fon di atas dan boleh book tiket dah!!
Murah je kan?? Tak macam konsert2 lain.Apa- apapun doakan konsert angah berjaya!! :D
Sekian. 
 
 
 
 

3 ulasan:

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.