20 April 2014

Blog Syira Lokman


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Baiklah,kali ni angah nak review satu blog yang sangat menarik.Dari mana angah dapat link blog ni untuk direview? Anda boleh rujuk entry ini. Dalam entry itu,angah dapat lebih darpada 20 link blog.Dan antara kesemua blog yang tersenarai itu,angah telah memilih untuk mereview blog Pink ini!
Syira Lokman :- Merupakan seorang blogger separuh masa. Ini adalah kata-katanya :-
"Syira tulis tentang diri sendiri, hal sosial dan persekitaran + perspektif Islam, motivasi, puisi,fashion, resepi, tips blogging, book review and giveaway." 
Start berblogging kalu tak silap 2011 kut? Sebab angah tengok entry yang pertama adalah pada tahun 2011. Pernah masuk beberapa akhbar dan majalah seperti  Majalah Remaja , Harian Metro dan Majalah Hijab Fesyen. Jadi tak perlu disangkal lagi bahawa blogger ini sangat famous!!
Beliau bercita-cita untuk memiliki butik pakaian,yayasan kebajikan dan buku penulisan sendiri! Wow,in shaa Allah anda boleh,angah doakan supaya anda dapat mencapai cita-cita anda! 
Apa yang angah suka tentang blog Syira Lokman ini adalah dari segi susunan widget yang kemas.Takda pun widget-widget yang merepek-repek dan merapu.Selain itu,angah suka tentang loading blog yang laju. Macam mana nak buat eh? Angah rasa loading blog DJH ni pun still lambat.
Nak tahu lebih lanjut pasal blog ni? KLIK GAMBAR di atas utk terus ke blog Syira Lokman
 
 Sekian

3 ulasan:

  1. syira seorang yang rajin blogwalking walaupun pada mama dia salah seorang top blogger...

    BalasPadam
  2. akak syira memang rajin bw. :) Baik pula tu

    BalasPadam
  3. syira memang blogger yang rajin

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.