30 April 2014

Fanpage Facebook Terbaik!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Akhirnya siap juga entry untuk angah promote Fanpage2 mereka ini. Sebanyak 14 fanpage termasuk fanpage DJH telah angah dapat daripada status DJH di fanpage. Terima kasih diucapkan kepada anda yang telah memberikan link fanpage anda.

Sebenarnya ada kelebihan bila kita like fanpage-fanpage ini. Antaranya adalah bila kita like fanpage ni,sudah semestinya bila kita nak join Giveaway atau Segmen yang diorang buat,kita dah tak perlu nak like lagi fanpagenya.
Selain itu,boleh jugak kita dapat update daripada fanpage-fanpage ini.Kalau-kalau mereka nak review blog ataupun sampaikan apa-apa info.
Jadi,apa kata kita LIKE fanpage-fanpage ini!! 


Sekian,terima kasih.

11 ulasan:

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.