11 April 2014

Masalah Bloglist : Bantu saya?


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Berhubung dengan tajuk entry ini. Sememangnya angah pening sebba tak tahu nak buat macam mana. Setiap kali angah nak update bloglist,bloglist tu hanya akan keluar tajuk dan hilang blog-blog yang tersenarai dalam tu.

Kenapa jadi macam tu ye?
Rasanya masalah ni dah banyak jadi,tapi angah tengok ada blogger yang sudah ada penyelesaiannya,boleh share sikit dengan angah??
Angah rasa BLOGLIST merupakan salah satu widget yang penting sebab kat situlah kita nak blogwalking pun. Kadag-kadang bila usha blog-blog yang mempunyai entry menarikpun melalui bloglist.
Ada sesiapa blogger yang boleh bantu angah??
 
 
 

5 ulasan:

  1. lya tak arif pasal benda ni hihi..kalau bab main dgn coding2 memang tak reti.

    BalasPadam
  2. tak pernah pula ada masalah dgn bloglist..try buat yg baru..k

    BalasPadam
  3. bloglist saya pernah hilang,tapi balik sendiri selepas lima hari kalau tak salah.masalah teknikal aje kot...

    BalasPadam
  4. pernah juga bloglist hilang.. tpi, sy buat yg baru jea :)

    -www.aimanaziz.com-

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.