23 April 2014

Pencarian Bloglist Mei 2014



Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Kali ni angah nak mengajak semua blogger untuk turut serta dalam pencarian Bloglist untuk Bulan Mei 2014. Senang sahaja.Anda hanya perlu ke Fanpage DJH dan seterusnya tinggalkan link blog anda di status itu.
In shaa Allah sebanyak 20 blog akan dipilih untuk dimasukkan ke dalam blog.Tak tau macam mana nak ke fanpage blog Diari Jejaka Hangat?? Klik SINI dan anda boleh terus tinggalkan link blog anda di status itu! :D
Sekian. 
 



6 ulasan:

  1. Saya dah masuk nama dlm fanpage DJH .. Tq

    BalasPadam
  2. mama dah tepek url blog mama dah.. hihi

    BalasPadam
  3. Dah apply utk masuk dlm bloglist anda . Tq

    BalasPadam
  4. sumber info terkini bola sepak malaysia http://cantikpermainan.blogspot.com

    BalasPadam
  5. dah masukkan url kat post tu jugak... :)

    BalasPadam
  6. New World Order , apakah perannya, dn pengaruh yang akan datag ke Negara Kita (klik sini untuk baca--> http://www.kainkapanku.blogspot.com/2014/04/new-world-order-nwo-part-1.html

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.