3 Mei 2014

Kalau Dah Tengah Lapar..


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kalau dah tengah lapar...
Dapat sejug air bandung+ cincau sungguh menyegarkan. Dapat segarkan diri,tambah-tambah bila minum dekat tepi pantai,atau dekat atas bangunan tinggi.Mesti best,bila ada family ramai-ramai yang sama-sama join,sangat menyelerakan.
Apa yang lagi menyelerakan adalah,bila dapat makanan yang sedap-sedap dan menyelerakan.Sungguh sedap dan lazat.Ya Allah,bilalah aku boleh dapat semua ini??

Dapat makanan dalam keadaan yang tengah panas lagi makanan tu,dengan udangnya,ayamnya,semuanya dimasak dengan sempurna,siapa yang tak terliur?? Huhu
Sekian. 

7 ulasan:

  1. memang tengha lapar ni ...bestnya dapat bandung soda tu...

    BalasPadam
  2. hahaha tau takpe. hamboi gambar yang di upload semua nampak menyelerakan. tetiba rasa lapar pula, hehe ^_^

    BalasPadam
  3. sekarang bulan rejab boleh tahan lagi, masuk bulan puasa kena jaga mata supaya tak terliur. selamat tengahari..

    BalasPadam
  4. terliur dina tengok air bandung cincau tu. menggoda sungguh

    BalasPadam
  5. Pergh! bandung dia meleleh..hahaha

    BalasPadam
  6. ok mmg tergugat sebab tgh lapar ni haha

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.