7 Mei 2014

Makanan Porno

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Tajuk entry Makanan Porno,jadi sudah semestinya mereka-mereka yang dahagakan s*ks datang kononnya ada porno di sini. Eh,anda tersilap. Ini bukan seperti porno yang anda selalu tengok oke!!
Ini adalah porno bagi orang yang suka makanan,macam angah sendiri. Ya, Makanan Porno atau dalam bahasa omputihnya FOOD PORN adalah menjadi tempat untuk orang-orang yang sukakan makanan. Makanan yang sedap-sedap belaka. Jadi,jom kita cuci mata dan cuci perut dengan melihat makanan-makanan di bawah ini.
Jangan sampai meleleh air liur sampai jatuh ke lantai sudahlah.. 
 


Strawberi...


Sedapnya...


Piza..


Meleleh pula air liur kite...


Sedap..

Bagi mereka yang belum makan, dan tetiba rasa lapar selepas tengok entry ini,lebih baik pergi makan cepat huhu. Sebelum ada benda lain yang kena makan,baik anda pergi makan dulu.
Sekian. 

5 ulasan:

  1. kalau kat insta pon ramai suka letak gambar makanan best2, dengan hashtag #foodporn. tak kisah kot sebab makanan kan. hihi

    BalasPadam
  2. hmm, terliur aku tgok mkanan ni.. ..

    Latest Entry: Cara Tukar Favicon Blogspot

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.