22 Mei 2014

Mencari 3 Blog untuk Direview !!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa khabar anda semua? Mesti anda excited kan bila tengok tajuk entry ini. Sememangnya angah sedang mencari 3 blog untuk direview. Sememangnya angah suka bila mereview blog orang.Bukannya apa,bila kita review blog lain,kita juga dapat membantu mempromote blog mereka. Selain itu,angah suka bila blogwalking ke blog-blog baru.Ini adalah tapak untuk mereka berkenalan dengan blogger-blogger lain.
Cara-caranya :-

Klik link-link di bawah,tunggu selepas habis loading..


Tinggalkan url blog anda di ruangan komen entry ini.

Contoh komen : " Done,http://diarijejakahangat.com. "

Siap.

Senang kan cara-caranya. In shaa Allah,antara semua yang join,angah akan pilih blog yang bertuah. Kalau banyak blog yang join,bermakna jumlah review blog juga akan bertambah. Apa lagi tunggu? Jom join ramai2.
Tamat : 8.00 malam ini.

 *Kalau dah join,apa kata join Giveaway angah yang terbaru,lebih daripada 60 orang telah join,ada hadiah bernilai lebih daripada RM300 untuk dimenangi!! :D 




9 ulasan:

  1. dah klik semua sekali,,cuma nak bagi tahu, http://bit.ly/1nq9GxS tu tak boleh buka.dia keluar not found.

    BalasPadam
  2. Good morning ~ Done... http://miamorzafirah.blogspot.com/

    BalasPadam
  3. done, http://bluepinkiey.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. done, http://ynarazali.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. done, http://satujanjikita.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. http://huseinrider.blogspot.com

    BalasPadam
  7. done, http://nineight.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. done, http://rareunic.blogspot.com/ :)

    BalasPadam
  9. Done :)
    http://fluffypocoyogirl.blogspot.com

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.