1 Mei 2014

Sate : Makan dengan Keluarga

Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Menyedapkan atau menyelerakan??

Sebenarnya angah nak cerita kepada anda semua bahawa,sekarang ni,angah tengah makan sate dengan family!!
Kami bakar sate beramai-ramai di kampung.Memang best,bila dapat bakar sendiri sate tu dan juga dapat rasa suasana kampung. Memandangkan maksu angah dari KL balik sini,jadi kami pun rancanglah nak bakar sate.
Dari masa angah duk kat Shah Alam lagi,angah teringin nak makan sate dalam kuantiti yang banyak.Hahaha,tapi angah takut nanti badan jadi besar gedabak la pulak.Takpa kut kalau makan banyak dalam satu hari ni je. Hehe.
Kalau anda nak,bolehlah bermimpi malam ni,yang anda sedang makan sate. 
Sekian 
 
 

6 ulasan:

  1. Wah..... Makan sate dalam mimpi je...

    BalasPadam
  2. dah lama tak makan sate ayam. nyum nyum sedap tu

    BalasPadam
  3. hari ni ai buat satey sendiri.....sedap~

    BalasPadam
  4. sedap nye sate..favourite nih..

    BalasPadam
  5. Time sakit kepala hari itu akak ada makan sate tapi makan sikit jer

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.