29 Mei 2014

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -

Blog ERAZFADLI.COM bagi saya adalah blog yang hebat. Selalu saya blogwalking ke blog abg eraz. Banyak entry menarik,terutamanya tentang budak kecil bernama Zara. Loading blog pun sangat laju,senang nak blogwalking. Secara keseluruhannya,blog ERAZFADLI.COM terbaik!!

Keistimewaan blog sendiri - 

Blog saya, DIARIJEJAKAHANGAT.COM adalah blog baru. Baru sahaja berdomain baru pada tahun ini,start aktif pada penghujung tahun 2012. Bagi saya sendiri,masih banyak yang perlu saya perbaiki,banyak lagi perubahan yang perlu saya buat untuk memastikan blog ini setanding dengan blog ErazFadli.com. Banyak entry-entry yang saya buat dan saya share untuk anda semua. 

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

10 ulasan:

  1. nak join tp belog i xsantek lah...belog xedit..huhu :(

    BalasPadam
  2. Terbaik bro! Selamat bersegmen :D
    singgah dari segmen yg sama

    http://lepakwithcoffeelover.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    BalasPadam
  3. Salam bro, dari segemn yang sama

    http://fadzirazak.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    BalasPadam
  4. selamat bersegmen....macam nak join nnt...

    BalasPadam
  5. singgah tinjau-tinjau kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum,
    datang dari segmen yang sama ^^
    Good luck !

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    BalasPadam
  7. Dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.