22 Mei 2014

Terima Kasih..



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Minggu ni semua adik beradik angah akan ada kat rumah. Kalau sebelum ini hanya angah dengan adik bongsu angah sahaja kat rumah,kini kakak dan adik angah yg pertama akan berada di rumah. Baru lengkap rasanya.
Tau-tau je lah,bila semua orang dah ada kat rumah,sudah semestinya kami akan berjalan-jalan,shopping,jadi masa untuk blog semakin berkurang. Tapi angah rasa,in shaa Allah angah tak lupakan blog.
Giveaway sedang berlangsung dengan begitu hebat. Manakala review blog juga tak kurang hebatnya. Terima kasih kepada anda yang sudah join. :D
Sekian. 
 
 

3 ulasan:

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.