4 Jun 2014

Baru Lepas Cash Out 8SHARE



Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Bila angah tengok je jumlah duit dalam akaun 8share dah boleh cash out,terus angah klik untuk cashout. Huhu.Bukannya apa,sebab rezeki dah cukup,lagipun angah malas nak kumpul banyak-banyak.
Kalau nak kumpul bagi dapat RM1000,entah bila barulah cukup duitnya. Walau apa pun,angah nak ucapkan terima kasih dekat anda semua yang sudi klik iklan-iklan tersebut.Macam angah sendiri,kadang-kadang bila angah nak cari blog untuk bloglist atau dalam segmen,angah ada letakkan syarat untuk klik iklan tersebut.
Jadi,dengan cara itulah angah dapat kumpul duit.Mudah kan? Tetapi disebalik itu,bukan hanya angah seorang sahaja yang mendapat keuntungan.Mereka yang klik juga mendapat untung juga,apabila angah mempromote blog mereka.

Nak Daftar Akaun 8SHARE?

Sekian. 
 

10 ulasan:

  1. nice.. Rajin betul buat duit dengan 8sahre

    BalasPadam
  2. aisyah p0n still baru2 nak berjinak dgn 8share :)

    BalasPadam
  3. Bile bkongsi nnti bertambah2 rezeki djh. I.Allah.. :)

    BalasPadam
  4. tahniah angah!! :)
    cepat kumpul lagi..

    BalasPadam
  5. loaded ni,belanja akak boleh?

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.