14 Jun 2014

Bila Seorang Diri..



Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Hujung minggu kali ini,angah keseorang di rumah sewa baru.Housemate angah yang lain semuanya balik ke rumah masing-masing.Kenapa angah tak balik? Sebab utamanya ialah rumah angah sangat jauh. Memakan kos yang banyak. Jadi,angah rasa membazir kalau balik rumah hanya untuk 2 hari sahaja.
Apa yang membuatkan angah sakit hati adalah apabila seorang kawan angah kononnya nak balik rumah sewa pada hari sabtu,tetapi apabila angah tunggu,masih tinggal angah seorang.Rupanya dia tak jadi datang pada hari sabtu ( Hari ini ) And i was like.. -_-
Bosan bila tinggal sorang-sorang. Dengan takde TV,yang ada cuma laptop. Laptop pun jadi boring. Angah malas nak keluar jalan-jalan memandangkan angah tak cukup duit untuk keluar,jadi angah rasa better duk kat rumah je. Tapi jadi terlampau bosan,sebab tak bercakap dengan sesiapa langsung.
Dah la kecewa dan terasa hati dengan seorang kawan.Mood nak study hancur lebur. Angah perlukan sesuatu untuk cheer up angah. Rasa macam nak jerit kuat-kuat kat kawasan perumahan ini. Tapi tak boleh sebab,nanti semua marah angah sebab ganggu kawasan kejiranan.
 Sekiab.
 

6 ulasan:

  1. Bosan kalau tinggal rumah sorang-sorang. sepi memanjang. Nak ulang kaji takde mood.

    BalasPadam
  2. hai angah... haha same la nasib...seorang je d rmh...tp hari ini tak terasa sgt sbb baca buku...

    BalasPadam
  3. Sabar jer la Angah .. Huhuhu ..
    kak Lay singgah KLIK2 iklan yang ader ..

    BalasPadam
  4. Siannye tinggal sorang. Gi la lepak luar. Pastu jerit kekuat..

    BalasPadam
  5. Sy suka bila tgl sndiri kat rumag tau dlm bilik asrama... Mcm rajin semacam je.. Hehe.. Kerja kuliah semua settle.. Kalau kat rumah....suma keja rumah bt sndiri...hehe

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.