29 Jun 2014

Deactivated Facebook



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Untuk pengetahuan semua,angah baru sahaja meng DEACTIVATED kan facebook angah yang lama. Facebook angah yang lama ialah KHY AERILL HASSAN,manakala FB yang baru ialah Mohamad Khairil Hassan.
Kenapa angah tukar facebook baru?
Sebab angah rasa facebook lama penuh dengan perkara-perkara yang angah tak suka. Contohnya politik yang melampau,orang yang batak-batak,and bermacam-macam lagi.Angah tak suka bila perkara yang tak penting muncul di wall Facebook kita.
Facebook baru?

Apa yang angah rasa serkarang ini adalah,lebih baik dengan facebook yang baru sebab lagi senang. Lagipun angah tak akan add sesiapa untuk menjadi friends angah, angah hanya akan approve sahaja. Malas ak ada kawan beribu,tetapi yang bertegur hanya seorang.
Jadi kepada sesiapa yang nak add FB baru angah,bolehlah klik link di bawah ini.

 
 
 

9 ulasan:

  1. Samalah ana pun. Ade kawan ramai tp yg tegur hanya boleh dikira dgn jari je. Tp ana deactive sbb da boring ngan fb.

    BalasPadam
  2. Sha pun nak deactive.. tapi sayang sebab tu laa first fb dari 2009 yang tak pernah tukar2... haha

    BalasPadam
  3. facebook ni macam bagi sedikit pengajaran buat kita yang muslim ni. Semakin kita jumpa orang dan tegur tanya khabar maka semakin baik hubungan kita.
    Dalam fb pun sama, acc yang kerap kita berhubung saja akan terima notification atau news feed

    BalasPadam
  4. Kalau tak suka dengan walls yang penuh dengan politik atau sebagainya boleh block person atau unlike page tanpa perlu deactive dan buat akaun baru. :)

    BalasPadam
  5. insyallah..moga kita menjadi teman dunia akhirat

    BalasPadam
  6. husna sayang nak deactivate facebook lgpon tak aktif sgt pon kat sana.. bertegur komen2 centu jaa..:p

    BalasPadam
  7. Saya da 3 fb sekarang. 2 jew yang aktif. Tak sampai hati pulak nak deactivate. Heheh.

    BalasPadam
  8. Salam Angah ..ok akak dah ADD ..Singgah sini menabung mr nuff

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.