6 Jun 2014

DIET : Blog dan diri.



Klik Gambar Untuk Lebih Besar

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Angah baru je lepas check berat blog. Dan keputusannya ialah blog angah bersaiz 302.41 KB. Itu adalah tersangat-sangat berat dan gemuk.Nampaknya angah kena bagi blog ni jadi kurus + buang beberapa widget untuk menjadikan blog DJH lebih kurus.
Cara nak check berat blog?


*Kredit untuk blogger Mialiana.

Sebenarnya bukan blog sahaja yang perlu berdiet. Tetapi angah sendiri pun kena diet. Huhu. Badan angah semakin membesar selepas sahaja habis SPM. Dan badan angah semakin membesar setiap hari sehinggalah ke saiz sekarang.
Angah inginkan badan yang dulu. Saiz badan yang kurus dan simple je,bukan macam sekarang. Agak buncit. Mungkin sebab angah happy sangat sebab tu badan naik kan?
Sekian. 

7 ulasan:

  1. Masalah buncit boleh di atasi la djh. Senang je. Tunggu bulan puase nnti. Hehe. Konfem turun perut tu.

    BalasPadam
  2. Da check.. Blog saya berat;(
    Tapi, xtau nak buang mane satu..
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    BalasPadam
  3. akak pun tengah diet ni..hehehe..

    BalasPadam
  4. Kira okla tu, aku pun nak cuba try.

    BalasPadam
  5. boleh diet ni... buang mana yang tak perlu kat blog.

    #terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

    BalasPadam
  6. Blog saya ringan je, macam tuannya je. Hanya 165.32 KB.

    tintaberdakwat.blogspot.com

    BalasPadam
  7. dah pun cuba tadi lebih kurang 104kb
    selamat menjalani diet ya
    BW dari blog Kak Mia

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.