8 Jun 2014

Gambar Sangat Lucu



 

Sumber : Twitter

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

First time angah tengok gambar ni,angah rasa macam "Is that real??".Rupanya memang real.Gambar ini adalah gambar alpaka yang telah diambil bulu-bulunya.
Bukankah sangat comel? Dengan kepala yang bulat sebegitu. Sememangnya menarik perhatian angah untuk terus update entry. :D
Sekian. 

3 ulasan:

  1. Hehehe kepala dia tu cam kepala yang duk kat pensil anak2 akak la Angah ..
    Hahaha dulu ada beli cenderamata yang bentuk pensil kepala pensil tu bentuk kepala binatang ni la hehhee..

    BalasPadam
  2. owh igtkan binatang yg nama lama, yg patrick star suka tuh..:p

    BalasPadam
  3. Kaki dia cantik. Tapi leher tinggi sgt. Cam comel je cam cantik je. Haha

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.