5 Jun 2014

Result Semester Kedua



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Apa yang anda lihat dalam gambar diatas adalah keputusan bagi semester kedua.Sebenarnya keputusan bagi semester kedua sudah lama diumumkan,tetapi angah teragak-agak sama ada perlu atau tidak angah tunjuk atau simpankan.
Akhirnya angah mengambil keputusan untuk tunjuk di blog. Sebenarnya angah sedikit rasa kecewa dengan result yang angah dapat.Sebab agak menurun berbanding result semester pertama. Sebab tu,semasa angah dapat result tu,angah terus down,dan tak online selama sehari.
And now,angah dapat keyakinan untuk tunjukkan kepada anda.
BEL 260 : Intermediate English
CTU 151 : Islamic Thought And Civilization
HPD 112 : Public Speaking (Bahasa Melayu)
MUD 152 : History Of Music 2
MUF 150 : Principal Study 2
MUF 151 : Music Theory 2
MUF 152 : Aurall Skills 2
MUF 153 : Diploma Forum 2
MUF 154 : Performing Group 2
MUF 155 : Malaysian Music 2
MUG 180 : Music Management

Angah rasa,secara jujurnya memang susah untuk kumpul markah daripada awal sem sehingga ke akhir sem. Sebab kebanyakan subjek angah memerlukan latihan yang banyak. Contohnya Malaysian Music,untuk semester kali ini,angah diperlukan untuk bermain alat muzik tradisional Melayu iaitu Gamelan.
Selain itu,ada satu subjek yang angah memang dari sekolahd ahulu asyik dapat markah terus iaitu English ataupun BEL.Angah dah buat yang terbaik untuk subjek itu,tetapi angah tetap mendapat B-.
Apa-apa pun angah tetap bersyukur dengan segala yang angah dapat. Walaupun rasa kecewa,tetapi dapat diubati apabila angah sekali lagi mendapat DEAN LIST untuk kali kedua berturut-turut.
Alhamdulillah

Sekian 

10 ulasan:

  1. Menerima dgn hati yg terbuka. Insya-Allah smuanye di permudahkan. ^_^

    BalasPadam
  2. Tahniah.. Power dah tu.. :)

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah...secara keseluruhan masih baik...semoga dapat dikekalkan ataupun diperbaiki lagi mementom supaya dapat keputusan yang lebih cemerlang...insya Allah, aamiin...

    BalasPadam
  4. salam. wahhh..terbaik result..congratz!

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah. :D Terima kasih.

    BalasPadam
  6. tahniah angah.. cantik sgt tu resultnya..:)
    banyak plak tuh subjek..

    BalasPadam
  7. ado nak kena penampor buaya nih ahahaha XDD

    dean list kowt.. TT^TT terror ar tuh.. (ok maybe sbb mark turun, sape tak sedih kan)
    tapi kalau org yg mcm Yong nih, mmg tak tahan gila tgok kengkawan sedih dapat result menurun padahal result diaorang gempak ya amat.. ahahaha habis kena sekeh semua XDD
    sengaja je.. ahahaha

    anyway tahniah :)

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.