27 Jun 2014

Sampai Rumah

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Akhirnya sampai jugak angah di rumah angah tercinta. Di mana? Di Kulim Kedah Darul Aman.Bagi sesiapa tak tahu Kulim di mana,cuba search tentang airport baru yang akan dibina di Kedah.Itulah tempat tinggal angah.
Sebenarnya angah nak sangat balik rumah bukan sekadar nak sambut first puasa sahaja. Tetapi untuk menghilangkan stress yang terlampau banyak.Angah stress bila berada di Shah Alam,sebab apa? Sebab asyik teringat tentang assignment dan juga rakan-rakan.
Bila balik rumah,walaupun sekejap sahaja,angah rasa amcam terus stress hilang bila dapat jumpa keluarga,kucing dan segala-galanya. 
 

11 ulasan:

  1. selamat sampai rumah angah ..

    BalasPadam
  2. Betul..saya pun kalau balik rumah, stress semua hilang..seronokkkk

    BalasPadam
  3. dapat balik rumah sendirilah paling best :)

    BalasPadam
  4. Kenapa stress dgn rakan2...bukankah depa penghibur hati.

    BalasPadam
  5. Orang kedah rupenye..huntung laa dapat berpuase ngan family esok. Salam Ramadhan djh. ^_~

    BalasPadam
  6. Selamat Berpuasa Angah ,,Sabar byk2 tau jgn stress sgt nnt poning ...
    Kak lya singgha menabung mr nuff

    BalasPadam
  7. selamat bercuti angah.. remember me yang tegur kat twitter tu?? hehehe..

    BalasPadam
  8. jauh orang kedah na..selmat berpuasa

    BalasPadam
  9. angah orang kedah..?
    i mean.. kulim area mane coz skrg tgh study kulim ni ha ^^,

    p/s: slmt berpuasa ! smoga ramadhan kali ni lebih bmakna drpd tahun sblm2 ni

    BalasPadam
  10. memang best bersahur dan berbuka bersama keluarga.
    Hayati masa bersama

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.