17 Jun 2014

Segmen Tamat Hari ini!!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Apa yang angah nak cakapkan adalah,bahawasanya segmen klik dan menang akan tamat pada hari ini. Anda masih mempunyai masa untuk menyertainya.
Kenapa perlu sertainya?

Sebab utamanya,tak perlu buat entry,tak perlu follow dan like banyak2 blog. Tak perlu post gambar,dan kumpul like terbanyak.  
Jadi?

Apa yang perlu adalah anda klik 5 link sahaja. Kemudian,komen di ruangan komen di dalam entry tersebut. Secara rasminya anda sudah sertai segmen itu.
Mudah kan? 


3 ulasan:

  1. Yup, memang mudah! Arol dah join! :D

    BalasPadam
  2. Ada segmen tak perasan la Akak ...
    Boleh join lagi ker ..Nak join nak join ..

    BalasPadam
  3. nak tengok siapa pemenangnya tu..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.