16 Jun 2014

Shopping Sakan!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Semalam angah dan kakak angah serta boyfriendnya bershopping sakan.Sebenarnya memang dah rancang dah sebelum ini.Dah memang bila angah keseorangan di rum,ah sewa,jadi memang sesuatu yang angah nantikan.
Perjalanan dimulakan dengan pergi ke Mid Valley,kami pergi tengok wayang lepas tu jalan-jalan.Terserempak pulak dengan Izzue Islam. Lepas tu kami jalan-jalan lagi sekitar shopping komples itu.
Bila di sebelah petang,kami pergi ke Giant ,beli barang-barang keperluan. Lepas tu disebelah malam,kami pergi Uptown Seksyen 24,Shah Alam. Beli baju kemeja dan juga baju t shirt.
Best bila dapat habiskan duit untuk diri sendiri. Angah rasa tak berbaloi bila habiskan duit untuk orang yang tak tentu-tentu lagi akan menjadi isteri kita. Macam apa yang angah selalu buat,belanja orang yang dekat dengan kita sahaja.
Sekian. 
 

3 ulasan:

  1. Setuju sgt.. Buat ape perabis duit kat orang yang belum tentu jadi milik kita. Djh mmg suka shoping ek..?

    BalasPadam
  2. Memang tak berbaloi beli barang untuk pasangan yang belum tentu jadi pasangan yang sah.

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.