6 Julai 2014

I'm officially 19 years old!!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah,umur angah sudah menjangkau 19 tahun. Muda kah itu? Bagi angah sendiri 19 tahun brmakna tahun terakhir untu angah berumur dalam belasan tahun. Lepas ni dah menginjak ke 20 tahun la pulak.
Tak sangka tahun ni birthday dalam bulan puasa.Tapi macam biasa,bila tak defamily,rasa lain.Sememangnya selama ni angah tak sambut pun birthday dengan kek bagai,buat majlis. Selalunya just wish2 macam tu je,tak perlu kut nak hadiah2 bagai.
Macam yang mak angah selalu kata,sepatutnya bila birthday kita,kita kena wish kat mak kita,sebab dia yang lahirkan kita.
Sekian. 
 
 
 

9 ulasan:

  1. Happy birthday angah. May Allah bless of you.

    BalasPadam
  2. Happy Birthday yang ke-19. Ehh? sama umur lahh ngan abg . And birthday kita sama sbb dalm bulan yg mulia nih.

    BalasPadam
  3. happy birthday may allah bless u. selamat berpuasa .. wah team cancer ni..

    BalasPadam
  4. 19 tahun ye? saya pulak 1 julai. heeeee... SELAMAT MENYAMBUT ULANG TAHUN KELAHIRAN.... semoga beroleh manfaat dalam setiap langkah. in shaa Allah. and salam romadhoinn =)

    BalasPadam
  5. Laaaa comel lagi angah ni rupanya..... hiks ~ Happy birthday :) semoga jadi insan yang berguna ya...

    BalasPadam
  6. muda lagi..happy belated birthday angah..

    BalasPadam
  7. igt kita sama umur..hehehe..

    happ belated birthday angah..:)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.