10 Julai 2014

Lama Tak Blogwalking.


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Rasanya dah lama angah tak blogwalking ke blog rakan-rakan. Sekarang ni dah susah nak blogwalking sebab masa sangat lah terhad. Kalau dulu rajin komen di blog rakan-rakan,tapi sekarang dah tak rajin.
Bukannya sebab angah tak nak,tapi sebab angah takda waktu yang cukup untuk blogwalking. Selain itu,sebab internet yang terhad.Di rumah sewa angah takda internet jadi,memang susah untuk berblogging di rumah.
Macam sekarang ni angah update blog pun di fakulti. Menggunakan internet fakulti.Sebab apa? Sebab ianya free walaupun tak lah laju sangat haha.
Sekian. 
 
 

13 ulasan:

  1. Takper Angah ..Dulukan yang PENTING ya ..
    Ada masa nnt boleh la BW merata2 ...
    All The Best Angah .. Selamat berpuasa
    Kak Lya singgah menabung Mr Nuff

    BalasPadam
  2. Utamakan dahulu yang penting, baru senang nak blogwalking. :)

    BalasPadam
  3. namun begitu kami tetap menjadi pengunjung setia

    BalasPadam
  4. Ape pun tak bleh. Haha.. Fokus pd study je la. Lau nak wifi free gak, gi lepak mc'd. Sekurang2nye order air pastu sambil study, sambil layan blog.

    BalasPadam
  5. saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

    BalasPadam
  6. Samalah kita..lagi lama tak updates blog..orang pun dah lupa kot..takpe,dahulukan yang lebih penting.. :D

    BalasPadam
  7. In shaa Allah nanti ada laa masa nya

    BalasPadam
  8. In shaa Allah nanti ada laa masa nya

    BalasPadam
  9. husna dulu pon ada je internet kat rumah sewa tp kekangan masa plak menghalang..huhuhu..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.