5 Julai 2014

Merayau Di KLCC


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Gambar tiada kena mengena.

"This is so bosan bila kita seorang diri di dalam KLCC dengan bertemankan duit RM50."

 Sekarang ni angah berada di Kuala Lumpur City Centre,KLCC. ah Entah apa angah nak buat di KLCC. Dari pukul 11 pagi sehinggalah time angah update entry ini.
Macam mana anga update entry ni?Angah guna internet phone. Tethering Hotspot. Angah just update pasal KLCC ni je. Banyak orang yang tak puasa,sebab kebanyakan yg datang KLCC adalah warga asing dan juga bukan Muslim.
Tapi ada juga orang Islam yang datang juga. Tapi mampukah bertahan dengan cabaran,bila ramai yang makan + bau makan yang banyak dan sedap2 belaka.
Wallhualam.

Sekian. 
 

4 ulasan:

  1. Tak bestnye jalan2 sensorang. Ajak la member keluar. Baru syok nak lepak takde arah tuju ni. :D cadangkan je.

    BalasPadam
  2. hmm...xbest kan jalan sensorang?

    BalasPadam
  3. kalau iman kuat pastinya akan bertahan.. lari jelaa dari suasana kat situ kan..:)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.