1 Julai 2014

Pengomen Tegar Blog DJH Bulan Jun 2014


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ini angah nak umumkan blogger yang selalu komen di blog DJH ini.Alhamdulillah,walaupun angah update blog tidaklah sebanyak mana,tetapi masih ada beberapa rakan blogger yang sudi singgah dan tinggalkan komen di blog DJH ini. 

Untuk bulan Jun ini,10 blogger yang tersenarai dalam carta ialah :- 



Tahniah diucapkan kepada blogger-blogger diatas kerana sudi singgah dan tinggalkan komen di blog DJH yang hanya diupdate bila angah rasa perlu dan bila angah ada mood untuk update blog sahaja.
Selain itu,angah nak ucapkan jutaan terima kasih kepada anda semua kerana masih sudi berada di blog DJH,kerana buat masa sekarang ini angah agak tidak kerap update blog,kerana kekangan masa. 
Sekian. 

9 ulasan:

  1. Same2. ^^ takpe. Orang tu kan bz. Huhu.

    BalasPadam
  2. tahniah..semoga Allah permudahkan urusan anda ...

    BalasPadam
  3. semoga kita terus maju dan memberi sokongan antara satu sama lain dalam dunia blogging.

    BalasPadam
  4. wahh tahniah semua..lya akui bln lepas memang kurang bw.sibuk sgt

    BalasPadam
  5. Thniah utk semua ..Alhamdulillah tersenarai kat sini Tq angah sentiasa menghargai pengomen2 kat blog Angah ..All the best ya Angah

    BalasPadam
  6. terima kasih jugak buat angah yg rajin singgah blog husna..:)

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.