20 Ogos 2014

Nak LINK BLOG Anda DIPROMOTE?


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Pada tanggal 18 Ogos 2014 yang lalu,angah telah mengupdate satu status di fanpage DJH berkenaan seperti di dalam gambar di atas. Angah memerlukan 100 blog untuk dipromotekan. Senang dan mudah sahaja.
Tidak perlu tekan link atau buat entry. Hanya sekadar tinggalkan  link blog anda di ruangan komen status itu. Tetapi sebelum itu,anda mestilah LIKE dahulu fanpage DJH.Kemudian klik gambar di atas atau LINK INI dan anda akan terus ke LINK STATUS tersebut.

Pencarian 100 Blog akan tamat pada 22 Ogos 2014.
Sekian Terima Kasih 



8 ulasan:

  1. mesti dapat sambutan ni kan angah kan??? thumbs up...

    BalasPadam
  2. done join and LIKE Fanpage, jemput singgah, comment and follow blog mamamyja eh. www.mamamyja.com/ tq

    BalasPadam
  3. kalau lebih 100? cut? hehe
    dah letak dah tu ^__^

    BalasPadam
  4. Dah tempek link kat situ ^^

    BalasPadam
  5. tak sempat nak join sama.. :)

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.