21 September 2014

Profile Picture


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Just nak post gambar sendiri je. Haha. Sebenarnya angah takde idea nak tulis,jadi angah harap dengan adanya gamabr angah kat sini,maka meriahlah sikit blog angah ni?. Eh? haha
Angah masih mencari mood untuk berblogging seperti dulu. Memandangkan sekarang sudah dipenghujung semester,angah kena bekerja keras untuk naikkan balik ranking blog DJH yang semakin teruk ni. 

2 ulasan:

  1. ok jgk ni
    len kali up pos selfie plak angah :)

    BalasPadam
  2. haa betul tu.. kdg2 idea ni xdtg.. nk update apa pun tak thu
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/09/kerlu-di-hatiku.html

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.