8 Oktober 2014

Kutuk Blogger.


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah,akhirnya angah selamat sampai ke Shah Alam yang tercinta. Apa yang angah nak sampaikan adalah berkenaan betapa indahnya hidup sebagai seorang blogger.

Pernah dikutuk blogger lain?
Tak dinafikan ada beberapa blogger pernah membuat kritikan pedas ke atas blog angah. Rasanya ketika itu angah masih lagi di awal-awal berblogging. Nama blog pun masih berblogspot.
Pada awal2 dahulu angah sering meletakkan lagu atau muzik untuk membuatkan blog angah jadi lagi best. Selain itu,angah juga ada letak bermacam-macam widget. Sebab macam best je,tetapi bila lama kelamaan ada beberapa blogger yang kritik macam-macam2.
Jadikan sebagai positif.

Apa yang pasti,angah tidak down tetapi terus positif. Angah jadikan kritikan atau kutukan itu sebagai kutukan yang membina. Alhamdulillah,dengan kutukan dan kritikan pedas itu telah menjadikan angah seorang blogger yang lebih matang.
Sekian. 
 
 
 
 

8 ulasan:

  1. iklan nuff mengganggu la angah sy nk bce entry jadi x penuh..terhalang dgn iklan kat belah kanan..

    BalasPadam
  2. ye betul..kadang2 bukan orang kutuk cuma tegur je.heheh

    BalasPadam
  3. Saya belum pernah lagi kena kutuk setakat kena tegur cara baik tu biasalah.

    BalasPadam
  4. Assalammualaikum...

    blog nie pun dah semakin matang ... dan terus semakin maju dari hari ke hari.. keep up. DJH..

    mselim3

    BalasPadam
  5. selalu minta direview blog mmg kna kaw2... hehe

    BalasPadam
  6. Ya jangan patah semangat. Teruskan berblogging.

    BalasPadam
  7. terbaik :)
    http://seronoknyermelukis.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Kak kathy pun kena angah.. Kelakar juga klu di kenang..

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.