23 Oktober 2014

Problem Dengan Iklan Nuffnang!!!





Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pening bila memikirkannya!! Untuk pengetahuan rakan-rakan semua,seharian suntuk angah memikirkan tentang masalah ini.Iklan Nuffnang yang angah letakkan di beberapa tempat di dalam blog ini tidak kelihatan!!
Angah sedar akan problem ini bila mana angah sendiri tak dapat nak tengok iklan apa yg sedang bermain-main di blog ini. 

Tiga gambar yang terdapat dalam entry ini adalah apa yang angah dapat lihat sendiri daripada ketiga-tiga perletakan iklan itu. Secara jujurnya,angah sememangnya tak dapat lihat langsung iklan Nuffnang itu melainkan hanya sekadar logo sahaja.


Angah sudah menghantar ticket dan bertanya kepada pihak Nuffnang,tetapi angah rasa,baik angah tanya rakan-rakan blogger dahulu. Adakah anda tahu penyebabnya? Angah sudah beberapa kali tukar kode pada html,angah juga sudah beberapa kali edit tetapi tidak berhasil juga.
Kepada sesiapa yang tahu,harapannya semoga dapat membantu angah. 

11 ulasan:

  1. blog parihh pon same . tengok blog lain pon same . banner header kadang ade kadang xde . mungkin server nuffnang kot

    BalasPadam
  2. Saya pun mengalami masalah yang sama tapi saya tak berapa ambil tahu sebab saya sekalipun tak pernah dapat income dari Nuffnang.

    BalasPadam
  3. sama juga...ikut dia la..

    jemput join GA Acik..mudah je..baca syarat2
    http://acikwatie.blogspot.com/2014/10/giveaway-birthday-you-alls.html

    BalasPadam
  4. Asalam , sama lah dengan Etuza..etuza baru daftar, rupanya ada cara nak letak nuffnang ni bukan sembarangan ja macam etuza. Jum mari kita lihat tutorial lagi sekali ,...mana tau kan berjaya hasil pembelajaran sendiri..insha allah

    BalasPadam
  5. harap cepat selesai ...nuffnang tak sabar melihat di blog Etuza nanti

    BalasPadam
  6. samalah ..blog sy pon ada masalah dengan iklan nih..

    BalasPadam
  7. Mmg problem nuffnang ni gaknye..

    BalasPadam
  8. Tadi try buka kat laptop, blog IM pun jadi macam ni. Nuffnang problem rasanya.

    BalasPadam
  9. blog aku iklan kat banner ade, tepi dgn bawah entry takde. huhu

    BalasPadam
  10. RASANYA SEMUA TGH SAMA ALAMI MASALAH NI ANGAH. IKLAN X KELUAR

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.