18 Oktober 2014

Review Blog #4



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ini angah nak teruskan lagi review blog. Alhamdulillah,setiap kali status di update,akan mendapat sambutan ramai blogger. Terima kasih. Jadi,5 blog yang terpilih untuk review kali ini ialah :-
1. http://www.ciksiti.com/


Blog pertama dikenali dengan nama ciksiti.com. Merupakan seorang blogger Kedah yang berasal dari Sungai Petani,Kedah. Apa yang angah tak suka berkenaan blog ini? Rasanya tiada apa angah nak komen sebab semuanya best. Blog ni loading pun laju. Tak perlu angah nak tunggu lama-lama.
Selain itu,tulisan di dalam blog ini jelas dan senang angah nak baca entry-entrynya. Ada juga widget Linkwithin,yg membolehkan kita lihat entry-entry sebelum. Terbaik. Untuk korang yang nak blogwalking,jom terjah blog ini.. 


2. http://kisahketuharkecik.blogspot.com/


Blog seterusnya ini,bernama Kisah Ketuhar Kecik. Kenapa ketuhar kecik? Entahlah haha.. apa apa pun,dari tajuk blog itu,kita boleh tahu bahawa sudah semestinya blog ini tentang makanan. 
Apa yang angah boleh katakan adalah,teruskan berblogging. In shaa Allah, anda akan berjaya. Jom terjah dan follow blog ini. 


3. http://sitracey.blogspot.com/


Blog ketiga ialah blog Si Tracey . Dari segi header dah nampak yang blog ini menarik dan hangat. Apa yang angah suka adalah kombinasi warna-warna yang menarik dengan latar belakang bewarna putih. Cantik sangat.
Selain itu,tulisan yang besar dan jelas membuatkan angah senang nak baca. Widget-widget yang merapu pun tak banyak,jadi loading blog ini tersangatlah oke. Apa lagi nak cakap? Rasanya baik korang semua terjah blog ini sekarang... 


4. http://kylifa.blogspot.com/



Seterusnya ialah blog yang baru. Iaitu Beba Ifa. Rasanya ini adalah sebuah blog baru. Dari segi loading,rasanya oke. Apa yang angah suka adalah tulisan yang besar. Selain itu,tak banyak widget sangat. Apa lagi nak cakap? Teruskan berblogging. In shaa Allah. Jom rama-ramai follow blog ini.

5. http://sitizawiah95.blogspot.com/



Blog terakhir ialah blog Siti Zawiah'S Life. Dengan tagline "Never lets someone steal your happiness." Pertama sekali masuk ke blog ini,angah berasa teruja bila melihat header blog yang begitu menarik. Seterusnya,angah scroll lagi ke bawah, angah dapat lihat pelbagai entri yang dihasilkan,sama ada entry Giveaway,Tutorial dan lain-lain.
Apa yang angah suka dengan blog ini ialah dari segi susunan widget. Selain itu,angah juga suka pada penceritaan setiap entri. Nak tahu lebih lanjut? Jom terjah blog ini. 

8 ulasan:

  1. wah...rajin buat review..bile nak review blog arepnakbebel pulak..haha. happy blogging.

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah.. ada masa lapang... nak kena review? tunggu status kt fanpage je..

      Padam
  2. thanks DJH sebab view blog saya ^_^

    BalasPadam
  3. terima kasih sudi review blog Za.. :)

    BalasPadam
  4. thanks sebab rajin review blog kami semua....eh2 +siti zawiah pun ada... ^^

    BalasPadam
  5. terima kasih sebab review blog sy... jemput singgah dan follow yer... hehe

    BalasPadam
  6. Wuahhhh tq for the revieww hehehe

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.