18 Oktober 2014

Rezeki Bulan Oktober : CPUV Nuffnang


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah.. sejarah tercipta bulan Oktober ini apabila lebih daripada sepuluh (10) campaign CPUV Nuffnang yang melekat di blog Diari Jejaka Hangat. Kalau tak,sebelum ini,hanya satu atau dua sahaja yang akan melekat. Alhamdulillah,mungkin ini adalah rezeki di bulan Oktober.
Angah dapat tahu juga,ramai blogger-blogger lain yang turut mendapat iklan campaign yg banyak daripada Nuffnang. Alhamdulillah,ini berita baik buat semua blogger.

Rezeki.

Di bulan Oktober ini juga angah ada membuat satu Giveaway yang besar,iaitu Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014. Bertujuan untuk mengembalikan prestasi blog DJH. Selain itu,angah juga nak berkenalan dengan blogger-blogger baru. Bukannya blogger lama tak best,tapi sekadar nak menambah kenalan.
Giveaway yang menawarkan banyak hadiah. Angah rasa sesiapa yang tengok senarai hadiah pasti nak join. Kepada yang dah join,terima kasih angah ucapkan,kepada yang masaih belum join,jom cepat-cepat join...
Sekian. 

7 ulasan:

  1. Alhamdulillah & Tahniah ...
    Harap2 x ditarik balik, coz ade terbaca (tak ingat sape) yg mengatakan nuffnang mengalami masalah teknikal ...

    BalasPadam
  2. wah..tahniah angah...kat kathy juga tak masyuk sejak tukar link ni...

    BalasPadam
  3. tahniah angah. rezeki lebih bulan ni

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.