24 November 2014

6 Hari Lagi...




"Lebih kurang 6 hari sahaja lagi masa yag tinggal untuk angah berada di rumah."
Angah nak kemana? Angah akan meneruskan pengajian untuk semester yang ke-4. Tak sabar nak belajar subjek-subjek baru. In shaa Allah,mungkin subjek-subjek kali ini taklah sesusah mana. Angah juga berharap agar semester kali ini taklah seterus semester sebelum ini.
Banyak perkara teruk berlaku semester lepas.
Sememangnya banyak perkara sedih dan teruk berlaku ketika semester lepas. Bayangkan,angah terpaksa berlatih pada saat-saat akhir sebelum peperiksaan persembahan muzik tradisional. Semuanya gara-gara susah nak dapatkan Flute. Semmangnya angah bukanlah pemain Flute,tetapi untuk exam,angah terpaksa menjadi pemain Flute. Terpaksa korbankan masa dan tebalkan muka,meminta pinjam di sana dan di sini. 
 Assignment Yang Melampau
Assignment yang sangat banyak! Sebab apa? Sebab kena banyak buat research,kena banyak mencari sumber dan juga menaip assignment. Nasib baik angah ada personal laptop,jadi senang nak buat kerja. Tapi part yang paling tak best bila mana ada rakan sekumpulan buat endah tak endah. Maka terpaksa kita mebuat kerja seorang diri.
Tapi angah bersyukur sebab sekarang angah sudah berada di tahun akhir. In shaa Allah selepas semester 5 angah akan berkonvo. Tak sabar rasanya nak berkonvo. Seronok tengok senior-senior berkonvo. In shaa Allah suatu masa nanti. 
 
 Sekian.

10 ulasan:

  1. Semoga dipermudahkan urusan angah yer..

    BalasPadam
  2. assigment itu lumrah kehidupan dekt unikan..
    but seronok sbnrnya sebb hasil kerja kita diterima dan result elok..
    ok2 shje dan slmt abiskan pngjian..
    kang dh abis pngjian rindu plk nk bljo.. hehe

    BalasPadam
  3. selamat meneruskan sem 4. enam hari tu tak lama dah :)

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..semua dugaan angah berjaya hadapi :) wish you luck for next semester :)

    BalasPadam
  5. o baru tahu..angah masih pelajar lagi rupanya..angah ambik kos apa..muzik ke

    BalasPadam
  6. Moga dipermudahkan semuanya. Lepas dugaan sem lepas, Angah dapat result yg baik kan kalau tak silap. Alhamdulillah. Moga sem baru ni dapat buat yg lebih baik..

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.