29 November 2014

Akaun Twitter Saya




Assalamualaikum dan salam sejahtera


Anda ada akaun Twitter?

Sememangnya untuk remaja zaman sekarang,media social yang paling popular buat masa kini bukanlah Facebook. Trend sekarang ialah remaja menggunakan Twitter sebagai satu medium untuk berinteraksi sesama rakan dan juga kawan.
Angah juga turut sama mengikuti trend tersebut dengan mempunyai satu akaun Twitter. Untuk pengetahuan semua,angah mempunyai akaun Twitter sejak tahun 2010 lagi. Lama bukan? Walaupun dah lama angah mempunyai akaun ini,tetapi angah mula aktif hanya pada beberapa tahun selepas itu. 


Kadang-kadang angah lagi suka tweet sesuatu perkara dalam Twitter berbanding nak post dalam Facebook,sebab apa? Kadang-kadang orang tak perasan Tweet kita. Kalau update di Facebook berkemungkinan ramai orang akan tengok. Manakala di Twitter,ianya mungkin sekadar sekali pandang sahaja.
Walau bagaimanapun angah bukanlah pengguna tegar Twitter, mungkin dalam sehari,hanya satu atau dua Tweet sahaja yang angah buat. Sebab apa? Sebab angah rasa tak perlu nak tweet banyak-banyak. Kan?
Sekian. 

3 ulasan:

  1. last year jer ayie aktif twitter..
    skrng dah slow sikit.. jrng untuk meliht..
    klo tgok pon sebb nak bce pasal bnda yg trending jer

    BalasPadam
  2. dulu ada tapi dah deactive . rasanya fb lagi bnyak kelebihan dgn informasi kot

    BalasPadam
  3. Kka Lya ada jugak acc Twitter tapi tak berapa nak aktif sangat la Angah hehe

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.