25 November 2014

I'm just tired of being tired!!




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

"Kadang-kadang anda rasa penat untuk berasa penat?"

Angah sendiri kadang-kadang berasa penat untuk melakukan sesuatu perkara. Sebagai contoh yang paling terdekat ialah nak update entri. Tapi bila fikir-fikir balik,kalau tak update blog,nanti jadi blog yang kosong pulak. Kadang-kadang angah rasa penat nak study,tapi bila fikir balik,kalau tak study nanti nak jadi apa? Dah la angah amik bidang yang sangat-sangat berbeza dengan orang lain.
Tapi,

Kadang-kadang angah rasa penat untuk berasa penat. Bukannya apa,sebab rasa macam tak berbaloi kalau asyik memberi sesuatu yang bersifat negatif. Sebab akhirnya semua orang di sekeliling juga akan menjadi negatif.
Jadi,berhati-hati. 

4 ulasan:

  1. jgn dihiraukan penat itu..
    move on.. hehe

    BalasPadam
  2. Kalau penat sangat, rehat sebentar...kemudian, ayuh sambung balik perjuangan...

    BalasPadam
  3. IM kalau penat, kalau takut effect org sekeliling, IM tidur ja takpun diam ja..

    BalasPadam
  4. PENAT PENAT PENAT ..Bila penat nak buat kerja pon dah takde minat huhu

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.