27 November 2014

Link Blog Untuk Blogwalking



Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Dalam beberapa hari ini,angah sememangnya tak dapat nak online dengan seperti biasa. Semuanya adalah kerana kekangan masa memandangkan baki cuti angah hanyalah tinggal tak sampai 5 hari. Angah akan ke Shah Alam pada hari sabtu nanti,dan pada hari isnin angah akan memulakan pengajian di UiTM.
Apa-apa pun terima kasih kepada semua yang masih sudi datang ke blog DJH untuk masa sekarang. In shaa Allah,angah akan update blog selalu,memandangkan angah akan cuba membahagi masa untuk study dan juga blog. 
Jom blogwalking ke blog-blog berikut:-

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com
http://www.dieylapunyerblog.blogspot.com/
http://peningkah.blogspot.com/
http://www.cahayapermata.my/
http://apewajew.blogspot.com/
http://www.mummysupplementshop.blogspot.com/
http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/
http://jombercontest.blogspot.com/
http://eurukaseven.blogspot.com/
http://sibodohjangankacau.blogspot.com
http://www.dikbee.com/
http://www.mamaniza.com/
http://mamanautokou.blogspot.com/
http://junk-koyoe.blogspot.com/
http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/
http://www.blogparihh.com
http://justforfund.blogspot.com
http://ainathirahanuar.blogspot.com/
http://wan-sarah.blogspot.com/
http://yoorinmelacolea.blogspot.com/
http://syiralokman.blogspot.com/
http://fadzlinahamali.blogspot.com/
http://akifimtiyaz3.blogspot.com

Sekian.

8 ulasan:

  1. Terima kasih link kan blog kite . Touching plak..jehehheeee

    BalasPadam
  2. aww..xde dlm list..xper. bole BW kt blog diorang lps nie :)
    Pencarian Sponsor Diperlukan

    BalasPadam
  3. Salam,

    saya memulakan usaha untuk mengumpul seberapa banyak blog dalam bloglist saya.
    ada masa singgahlah dekat teratak using kami.

    http://azlanrumadibloglist.blogspot.com/

    Terima kasih. kalau boleh buat review berkenaan bloglist ni dialu alukan.
    Mudahan kita sama dapat memajukan blogger seluruh Malaysia.

    Terima kasih.

    BalasPadam
  4. jom blogwalking blog kite plak ^^… kite pom tak ckup masa nak handle blog. so, blog agak berterabur skit. hehe

    BalasPadam
  5. Jom BW reramai ...Kak Lya pon ada tq Angah hehehe........

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.