17 November 2014

Pemenang Cabutan Kedua Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Berikutan ada pemenang yang tidak menuntut hadiah,maka cabutan kedua perlu dibuat semula.Untuk pengetahuan anda,cabutan kedua ini tidak akan mengambil kira pemenang yang sebelum ini dan juga pemenang yang tidak menuntut hadiahnya.
Sebelum angah umumkan pemenang baru,angah nak minta maaf kepada pemenang yang tidak menuntut hadiah sebelum ini sebab masa untuk menuntut hadiah hanyalah 3 hari sahaja. Mungkin anda ada masalah berkenaan tarikh untuk menuntut hadiah ,tetapi angah terpaksa memilih pemenang baru untuk memberi kelancaran kepada Giveaway ini.

KLIK SINI UNTUK LIHAT NOMBOR ANDA.
(Nombor entry anda sudah ditukar!!) 


Tempat Pertama :


RM 50 x 1 Pemenang daripada Ctfand
 Pakej Kerepek 2kg bernilai RM28 x 1 Pemenang daripada  Iklil Syahmi
Topup RM 10 x 1 Pemenang daripada  Yun Sing

Tempat Keempat :


RM 20 x 1 Pemenang daripada Budak Bandung Laici
RM 10 x 1 Pemenang daripada Hunny Kitty
Topup RM 10 x 1 Pemenang daripada Ssurianah Yana





Cabutan Bertuah

1. Novel Bahasa Kalbu bernilai RM 23.90 x 1 Pemenang  daripada Idah Rashid



2. Bawal Satin bidang 45" x 1 Pemenang bernilai RM15 daripada Noryussyairah 




Pilihan

 1.  Hello Kitty FaceMask bernilai RM 15 x 1 Pemenang daripada Hunny Kitty


2.  Perfume Miniature 5A x 1 Pemenang daripada Rexylla bernilai RM 20


3. Topup RM 5 x 1 Pemenang daripada Syaza Raihanah


4. Topup RM 5 x 1 Pemenang daripada Syaza Raihanah




Saguhati :

Handmade bookmark & Mini coin purse x 2 Pemenang bernilai RM20 daripada Kathy Rbain
Discount Voucher 20% x 2 Pemenang  daripada  Rexylla




Diucapkan tahniah kepada pemenang di atas. Kepada yang tidak berjaya,diharap dapat berusaha lagi dalam Giveaway akan datang.

Semua pemenang dikehendaki hantarkan butiran ke  message inbox Fanpage Diari Jejaka Hangat dengan segera dalam masa 3 hari.

Nombor Peserta :
URL Entri Penyertaan :
Hadiah Yang Diterima :
Selepas mendapat maklumat daripada pemenang, angah akan maklumkan kepada sponsor berkenaan. Sekiranya anda tidak laporkan diri di fanpage Diari Jejaka Hangat selepas 3 hari,hadiah anda akan diberikan kepada peserta lain dan pemilihan pemenang baru akan diadakan.

Sekian.




23 ulasan:

  1. bila no 74 nak naik ni... uhuhuh

    BalasPadam
  2. no 9. tak bertuah ke..hehehe=)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah....bjaya jugak..ekeke..thanx DJH

    BalasPadam
  4. tak ada rezeki juga..anyway, tahniah kepada yang berjaya.

    BalasPadam
  5. dua kali cabutan tak naik no 12 sedihnya huhuhu
    bukan rezeki saya.

    singgah dan bom sini

    BalasPadam
  6. takmau hadiah boleh passing kat sini ya hehe

    BalasPadam
  7. alhamdulillah....tahniah para pemenang :)

    BalasPadam
  8. Lahai...tak dpt lg hehe
    apa2 tahniah kepada pemenang kali kedua ni heee

    BalasPadam
  9. alhamdulillah....tahniah para pemenang

    BalasPadam
  10. tahniah kepada pemenang yg baru.. :)

    BalasPadam
  11. Dah dua kali cabutan xda luck juga. Hehe..

    BalasPadam
  12. huhuhu... masih tak bertuah...

    tahniah pada semua pemenang..

    BalasPadam
  13. X da luck la uhu..diorg x nak hadiah kot

    BalasPadam
  14. assalamualaikum jejaka....sori yer x sangka mama antara yg berjaya utk cabutan kali ke dua ini...sekejap lg mama hantarkn detail yg diperlukan...terimakasih yer...:)

    BalasPadam
  15. assalamualaikum Jejaka Hangat....terima kasih yer...

    http://maszull.blogspot.com/2014/11/rezeki-lagi-hari-ini-menang-hadiah.html

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.