17 November 2014

Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1





Assalammualaikum

Hari ni baru ada kesempatan untuk Ira buat segmen baru.. hope korang semua sudi la join segmen Ira ni k.. buat pengetahuan korang, ni first segmen blogwalking yang pernah Ira buat.. support Ira k.. ^.^ syarat-syarat yang Ira buat pun simple sangat.. :)

Syarat-syarat :
1. Follow blog IRA *wajib2. Follow Instagram *optional3. KLIK SINI & SINI*jujur ok :)4. Buat entri yang bertajuk "Segmen : Blogwalking by Syahirah Valiant #1" 5. Tempek banner yang tak comel tu dalam entri korang6. Backlinkan link entri korang dekat komen sahaja.7. Like SINI  & SINI *wajib
Jom sama-sama support rakan-rakan blogger. Senang dan mudah sahaja segmen ini. 

10 ulasan:

  1. thanks sebab sudi join.. dah boleh blogwalking.. :3
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/11/senarai-peserta.html

    BalasPadam
  2. Selamat bersegmen Angah..All the best

    BalasPadam
  3. dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
  4. Singgah dari segmen yg sama :)
    http://ezelovesse7en.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html
    p/s; Selamat berblogwalking.

    BalasPadam
  5. singgah sini http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-syahirah-valiant-1.html

    BalasPadam
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.