30 November 2014

Tak ada mood nak update blog?




Assalamualaikum dan salam sejahtera.



"Pernah terjadi pada diri anda,bila mana anda tidak mempunyai mood untuk update blog?"

Angah sendiri selalu terjadi sebegitu. Perasaan tidak ada mood itu membuatkan angah rasa seperti malas nak update blog,nak blogwalking pun malas. Selain itu,angah juga rasa macam tak nak bukak laptop dan hanya duduk depan TV atau buat perkara lain selain daripada blogging.

Tapi,kadang-kadang senang je nak ada mood balik untuk blogging. Sebab apa? Kalau kita lihat blog-blog orang lain,atau dalam erti kata lain blogwalking dahulu beberapa blog,in shaa Allah apabila anda lihat blogger lain punya entry,anda juga akan turut tertarik untuk hasilkan entri dan seterusnya meningkat naik mood anda untuk update blog. 
 Apa- apa pun,utamakan yang penting,contohnya kalau study lebih penting,maka study dahulu kemudian barulah update blog. Bagi yang mempunyai keluarga,berilah keluarga dahulu kemudian barulah diri kita.
Sekian. 

3 ulasan:

  1. blog sy tebal dah sarang labah2 die -.-

    BalasPadam
  2. Pernah ..sekarang ni pon terjadi lagi mood kelaut sudahh ..nak update malas sangat ..tak tahu dah apa nak citer huhuhu..........

    BalasPadam
  3. biasa la tu kan . selalu jugak terjadi

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.