9 Disember 2014

Sibuk Memanjang



Assalamaualaikum dan salam sejahtera.



Hai semua!! Dah masuk 3 hari angah tak update apa-apa dalam blog. Sudah semestinya tersangatlah sunyi kan? Angah sememangnya busy dalam beberapa hari sebelum entry ini dihasilkan. Sebab apa?

Banyak perkara perlu diuruskan memandangkan sekarang adalah sudah masuk semester baru. Selain itu,angah juga perlu membuat pelbagai kerja yang perlu disiapkan secepat mungkin. Sampaikan laptop angah sendiri pun tak sempat nak sentuh.

Angah nak minta maaf kepada anda semua kerana tidak dapat nak update blog yang aktif seperti dahulu dalam beberapa hari terdahulu. In shaa Allah selepas ini angah akan kembali seperti biasa. Angah akan update blog setiap hari,dan juga akan blgowalking ke blog anda!! 
 
 Sekian.

6 ulasan:

  1. takpe, settlekan kerja angah tu dl, kalau da mengadap blog boleh lupa yang lain nanti :)

    BalasPadam
  2. kesian laptop tu, kesunyian, kesepian dia, tak disentuh... hehehehe

    BalasPadam
  3. slmt masuk semester baru! kuatkan semangat :D

    hanisamanina.com

    BalasPadam

The author will be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.