5 Disember 2014

Terima Kasih Kerana STALK Blog Saya .. #5





Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Buat masa sekarang ini,angah nampaknya semakin sibuk. Sebab apa? Sebab susah nak update blog memandangkan angah merupakan seorang pelajar yang sangat busy. Dalam jangka masa beberapa hari sahaja lagi,angah akan terlibat dengan sebuah konsert di KLCC yang angah akan update kisahnya dalam blog suatu masa nanti.
Apa-apa pun terima kasih kepada semua yang sudi stalk blog angah,terutamanya mereka yang datang daripada Nuffnang. Terima kasih rakan-rakan.  

  1. http://mayangbakingmadness.blogspot.com/
  2. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/
  3. http://nurul-izwa.blogspot.com/
  4. http://ismaildotcom.blogspot.com/
  5. http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/
  6. http://azrinrahim.blogspot.com/
  7. http://jom-santai-aje.blogspot.com/
  8. http://purplestarz89.blogspot.com/
  9. http://satujanjikita.blogspot.com/
  10. http://cikgufarha.blogspot.com/
  11. http://mamadarwiish.blogspot.com/
  12. http://angguk2.blogspot.com/
  13. http://seindahnostalgiasemalam.blogspot.com/
  14. http://farhana-mohamad.blogspot.com/
  15. http://blogparihh.com/
  16. http://sallyadan.blogspot.com/
  17. http://yuhaadie.blogspot.com/
  18. http://cikmanissweet.blogspot.com/
  19. http://cikimanbobe.blogspot.com/
  20. http://ayunirafilah.blogspot.com/

Sekian. 

13 ulasan:

  1. saya baru first time datang stalk sini...

    BalasPadam
  2. good luck with your concert... ramai juga jadi stalker blog angah ehhh :D

    BalasPadam
  3. tak sangka tersenarai jdi stalker..hihi..gud luck utk konsert

    BalasPadam
  4. wow.. =) hehehe..bgus jugak nuffnang ni..boleh tau sapa stalk kite kann..tp biasanya meninggalkan jejak.. nice.. =)

    BalasPadam
  5. berada dlm senarai.. hehe semoga berjaya dlm concert

    BalasPadam
  6. TERBAIK la diaorng ni ..Tahniah semua ..

    BalasPadam
  7. ada jugak . terima kasih :)

    http://www.blogparihh.com/

    BalasPadam

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.