21 Januari 2014

You can't hide it forever.



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Rasanya dah ramai yang tengok atau tahu tentang perkara ini.Plastic surgery mampu membuatkan manusia tertipu.

You can't hide it forever. 

Read more ...

"Berlagak pandai."


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


"Eh,berlagak pulak budak ni,dah la bawak alat yang pelik.Pastu ish,sombongnya aku tengok.Tak senyum langsung."
Siapakah budak tu? Hahaha,semestinya angah sendiri!!! Sebenarnya semalam angah start practice BASS CLARINET. Seperti yang anda tahu,sebelum ini angah main CLARINET biasa je,tapi semalam angah dah start main BASS CLARINET.Tapi tak bermakna angah tinggalkan Clarinet.
Bass Clarinet

Gambar kat atas adalah bass clarinet yang angah main untuk Persatuan Wind Orkestra UiTM.Sesuatu yang baru bagi angah.Tapi overall angah rasa best dan rasa macam kembali kepada Tun Syed Band.Ahahakk.. :D
Sekian. 

 

Read more ...

Zizan Razak Dan Emma Maembong Bercumbuan Dalam Pesawat?



Benarkah seperti apa yang dikatakan ini? Sedia maklum pelawak terkenal Zizan Razak bersama artis dibawah naungan syarikatnya, Wire Entertainment iaitu Emma Maembong dan Kaka kini berada di Los Angeles.
Apa yang mengejutkan, adalah berita mengenai Zizan Razak dan Emma Maembong bercumbuan dalam kapal terbang ketika perjalanan menuju ke Los Angeles tempoh hari. 
Dipetik menerusi Utusan Online, mereka berdua dikatakan tanpa segan silu bercumbuan secara terbuka. Apa yang menjadi tanda tanya benarkah mereka berdua bercumbuan sedangkan ada ramai lagi penumpang yang turut sama berada dalam kapal terbang tersebut?
Sebelum ini, baik Zizan atau Emma kedua-duanya tidak mahu mengaku tentang hubungan mereka kepada pihak media. Namun apabila berita begini mula tersebar, nampaknya Zizan mahupun Emma perlu tampil untuk menjelaskan perkara sebenar serta apakah status hubungan mereka berdua.
 SUMBER

Pendapat angah :-
 Susah nak percaya khabar angin yang sebegini rupa.Senang-senang je ada cerita yang buruk tentang artis keluar. Dah memang dunia hiburan kan?? Apa-apa pun angah masih belum percaya dengan apa yang diperkatan itu.

Read more ...