27 Januari 2014

Hangat : Blog Disekat!!



BLOG TERSEKAT


Angah dapat emel daripada Net KL. Sebenarnya angah tak tahu pun dapat emel ni.Cuma blog angah dia tak update feedburner,bila angah check kat feedburner,ada masalah dengan domain.
Seram!!

Angah dah rasa something bad!! Untuk pengetahuan semua,angah guna emel Yahoo Mail untuk NetKL. Untuk blog angah guna Gmail.Selalunya angah akan usha hampir tiap-tiap hari emel Gmail.Tapi untuk Yahoo Mail pula,angah jarang sekali untuk usha apatah lagi nak bukak emel tuh.
Apa yang dikeluarkan??

Registrant contact has not been verified.

Tak verified lagi??Hoho,dengan cepatnya angah terus tekan link untuk verified tu.Alhamdulillah sekarang dah oke kembali.Itulah padahnya bila kita menggunakan banyak emel.Agak kelam kabut.
Sekian. 

Read more ...

Ranking Alexa DiariJejakaHangat : 27.1.2014


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Global Rank : 960,506

Rank In Malaysia : 3,391

Ranking Alexa.Alhamdulillah semakin bagus nilainya.Semakin mengecil bermakna semakin bagus kan??Kini,ranking angah berada di bawah 1,000 0000. Alhamdulillah.Susah juga nak turun.
Tambah-tambah sekarang ni angah busy,nak maintain kan entry setiap hari pun susah.Nak blogwalking pun hampir tiada masa.
Apa - apa pun terima kasih kerana masih menyokong DJH. 


Read more ...

Hafiz Menang Besar : Anugerah Juara Lagu 28


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Anugerah Juara Lagu ke 28 telah pun berakhir semalam.Sememangnya saingan sengit antara semua yang bertanding malam semalam.Antaranya Hafiz,Hazama,Stacy,Jaclyn Victor,Awi Rafael,dan ramai lagi.
Pemenang pun sudah diketahui.Jom tengok siapakah pemenangnya!! :D 



Senarai Pemenang AJL 28

Juara Lagu :-

Bahagiamu Deritaku.
Hafiz
(LY/Baiduri)

Naib Juara :-

Hanya Aku
Hyper Act

Tempat Ketiga :-

Kalau Aku Kaya
Altimet&Awi Rafael

Vocal Terbaik :-

Ikut Rentakku
Jaclyn Victor

Persembahan Terbaik :-

Bahagiamu Deritaku
Hafiz

Anugerah Mobile :-

Bahagiamu Deritaku



Tahniah diucapkan kepada mereka yang menang.Angah sebenarnya tak tengok pun,sebab bizi.Ada perkara lain yang lebih penting untuk dibuat.Walau apa pun diharapkan AJL yang akan datang jadi lebih gempak dan meriah daripada yang sekarang.
Read more ...