7 Februari 2014

Rezeki : Menang Contest Ephyra dari Mialiana



Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Alhamdulillah..angah baru balik bilik,lepas tu terus bukak laptop,dan  bukak blog,dapat komen daripada blogger Mialiana.
Angah Menang!!!

Untuk pengetahuan semua,angah telah memenangi contest Ephyra di blog Kak Mialiana untuk kali kedua. Kali pertama angah menang hadiah Ephyra 10 sachets sahaja.Kemudian angah kena buat review pulak. Dan alhamdulillah dengan review itu,angah terpilih untuk menang hadiah Ephyra 30 sachets. Alhamdulillah..

Rezeki.

Rezeki pada hari jumaat yang terbaik.Angah akan berikan hadiah tersebut kepada mak angah sendiri.Angah rasa mak angah lagi memerlukan daripada angah kan??
Entry Review : http://www.diarijejakahangat.com/2014/01/ephyra-100-terbukti-berkesan.html
Entry Menang Ephyra : http://www.mialiana.com/2014/02/pemenang-fasa-kedua-giveaway-ephyra.html
Terima Kasih Ephyra,terima kasih Kak Mialiana 
Read more ...

Kalau Dah FOLLOW,beritahu segera!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


"Kalau dah FOLLOW,bagitau saya.Letak link anda dalam shoutbox."

Kadang-kadang bila angah tengok Follower blog semakin bertambah,tapi yang susahnya bila dia tak tinggalkan link blognya.Jadi,kita pulak yang kena bukak profilenya dan cari blog.Tak ke susah tu??
Angah adalah jenis blogger yang akan Follow kembali sesiapa yang Follow blog angah.Kalau yang terlepas tu mungkin angah bizi atau pun terlepas pandang.
Kadang-kadang angah dapat komen macam ni :-
"Saya dah follow awak,tapi awak tak follow balik pun.Nak unfollow lah!"

Macam mana angah nak Follow balik kalau link blog anda pun tak letak??Sekurang-kurangnya bagi la link atau pun alamat web blog anda supaya senang nak Follow. Bila nak kena cari satu persatu,di penghujungnya,terus tak diFollownya.Sebab tak jumpa. Kan dah susah??
Give and take.

Dalam menjadi manusia,kita kenalah memberi dan menerima.Angah suka kalau Follower angah bertambah,anda pun suka jugak kan??Jadi ubahlah cara blogwalking atau pun nak orang tu follow balik kita.Gunakan lah ayat-ayat yang menarik contohnya :-
"Blog DJH cantik dan smart!!Saya dah Follow awak..Blog saya http://akumalutak.blogspot.com ."

Kan ke molek macam tu??Barulah tuan punya blog tu rasa terharu sekaligus nak Follow blog anda pula!!
Sekian. 


Read more ...