25 Februari 2014

Terlampau Sibuk??


Assalamualaikum dan salam sejahtera.



Nampaknya sekarang ini sangat susah untuk angah update blog walaupun satu entry setiap hari.Sangat susah untuk angah mencuri masa untuk update blog. Bukannya apa,bila dah di hujung semester ini,exam tersangatlah banyak.
Ditambah dengan exam midterm,quiz, dan jugak final studio exam.Angah rasa macam dunia angah terlmpau sibuk.Ya!! Angah update entry ini pun ketika angah sibuk buat assignment,angah curi masa sikit untuk update blog kesayangan ramai ni.
Untuk pengetahuan semua,angah juga akan mengadakan konsert,tapi bukan konsert solo,konsert orkestra,angah akan menjadi salah seorang yang akan perform pada konsert itu.Anda nak datang??

Nanti angah updatekannya...
Sekian. 
 
 
Read more ...

Kawan Makan Kawan


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Dalam berkawan,susah untuk jumpa kawan yang benar-benar baik.Kawan yang benar-benar sanggup untuk tolong kita.Kadang-kadang kawan yang paling baik dengan kita pun sanggup untuk tikam diri kita balik.
Macam kawan-kawan angah di fakulti.Kebanyakannya hanya FAKE sahaja.Depan kita,semuanya baik,kononnya sanggup nak tolong,bila mereka dalam kesusahan,kita bantu.
Bila datang part mereka happy,terus ditinggalkan kita.Macam kita langsung tiada guna. Susah untuk dapat kawan yang benar-benar sanggup membantu.
People,don't depend too much on anyone in this world. Because even your shadow leaves you when you're in darkness. 
Benar atau tidak?? Kadang-kadang bayang-bayang sendiri pun tak mampu untuk sentiasa bersama kita.

Sekian.


Read more ...