11 April 2014

Ada Apa Dengan Gambar Ini??



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Ada apa dengan kedua-dua gambar ini?? Untuk pengetahuan anda,angah akan menceritakan dua perkara terbesar dan paling angah akan ingati sepanjang angah belajar untuk semester ke 2 ini.
Perkara yang terjadi,ada yang berlaku secara tak sengaja dan ada juga yang sudah dirancang.Ada saat-saat sedih dan ada jugak saat-saat gembira. Angah akan update entry itu pada waktu yang sudah pun angah rancang. Hehe. Tak sabar nak update blog tentang perkara2 ini!! :D

 
Angah harap agar anda semua dapat terima apa yang angah nak ceritakan ini.Selain itu,macam mana dengan wajah baru DJH? anda suka? Kalau tak suka pun angah tak kisah,sebab angah suka dengan wajah DJH sekarang. Maybe takkan tukar sampai tahun depan. Haha.
Apa - apa pun cuti 2 bulan akan angah gunakan sebaik mungkin untuk diri angah dan juga untuk blog DJH ini!! :D
Sekian. 
 


Read more ...

Tawaran Menarik Untuk Anda!!!



Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Jemput datang semua ke blog DIARI JEJAKA HANGAT yang kini berwajah baru!! Apa pendapat anda tentang wajah baru kali ini? Alhamdulillah akhirnya angah berpuas hati dengan wajah baru.
Masalah bloglist yang hilang telah dapat angah atasi selepas angah membuat bloglist baru dan refresh page setiap kali angah letak blog. Jadi sekarang angah nak cari blog-blog yang betul aktif sahaja untuk dimasukkan ke dalam bloglist angah.
Anda Blogger Aktif??
Letakkan link blog anda di ruangan komen entry ini untuk dimasukkan ke dalam bloglist DJH.Selain itu,anda juga perlu letakkan blog DJH di bloglist blog anda juga. Barulah adil dan saksama!! :D
Sekian, 
Read more ...

Masalah Bloglist : Bantu saya?


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Berhubung dengan tajuk entry ini. Sememangnya angah pening sebba tak tahu nak buat macam mana. Setiap kali angah nak update bloglist,bloglist tu hanya akan keluar tajuk dan hilang blog-blog yang tersenarai dalam tu.

Kenapa jadi macam tu ye?
Rasanya masalah ni dah banyak jadi,tapi angah tengok ada blogger yang sudah ada penyelesaiannya,boleh share sikit dengan angah??
Angah rasa BLOGLIST merupakan salah satu widget yang penting sebab kat situlah kita nak blogwalking pun. Kadag-kadang bila usha blog-blog yang mempunyai entry menarikpun melalui bloglist.
Ada sesiapa blogger yang boleh bantu angah??
 
 
 
Read more ...