1 Mei 2014

Sate : Makan dengan Keluarga

Assalamualaikum dan salam sejahtera.




Menyedapkan atau menyelerakan??

Sebenarnya angah nak cerita kepada anda semua bahawa,sekarang ni,angah tengah makan sate dengan family!!
Kami bakar sate beramai-ramai di kampung.Memang best,bila dapat bakar sendiri sate tu dan juga dapat rasa suasana kampung. Memandangkan maksu angah dari KL balik sini,jadi kami pun rancanglah nak bakar sate.
Dari masa angah duk kat Shah Alam lagi,angah teringin nak makan sate dalam kuantiti yang banyak.Hahaha,tapi angah takut nanti badan jadi besar gedabak la pulak.Takpa kut kalau makan banyak dalam satu hari ni je. Hehe.
Kalau anda nak,bolehlah bermimpi malam ni,yang anda sedang makan sate. 
Sekian 
 
 
Read more ...

Selamat Hari Pekerja!!





Selamat Hari Buruh kepada semua buruh yang menyambutnya. Haha,selamat hari pekerja,di mana ianya di sambut pada tarikh 1 Mei setiap tahun. Walaupun angah bukan lagi seorang buruh atau pekerja,tapi tak salah kalau angah nak sambut kan??
Ye la,sebab angah rasa macam best pulak,bila ramai-ramai cuti pada hari ini. Selalunya mesti banyak je kerja. Huhu. Apa-apa pun angah harap selepas hari Buruh ini semua buruh bolehlah tingkatkan prestasi anda. Janganlah asyik nak makan gaji buta je. haha
Sekian.
*Buruh?? 


Read more ...

Pemenang Bloglist DJH Bulan Mei

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Entry ini angah nak umumkan pemenang Bloglist DJH untuk bulan Mei! Tahniah diucapkan kepada 15 blog yang terpilih.Terima kasih juga diucapkan kepada anda yang menyertai pencarian bloglist bulan Mei ini.
Angah harap,mereka yang terpilih bolehlah meletakkan link blog DJH di bloglist anda. :D 
Read more ...