17 Mei 2014

Tawaran Khas Untuk Anda : Tapak Iklan
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ini angah nak menguar-uarkan kepada semua,bahawa angah membuat tawaran kepada anda. Tawaran yang menarik dan khas untuk anda!!
Ya!! Angah sedang menawarkan 4 ruangan khas untuk anda beriklan atau mempromote iklan atau bisnes anda di blog DJH.
Alhamdulillah,setakat ini,sudah satu ruangan sudah ditempah selama sebulan. Manakala tinggal lagi 3 sahaja ruangan. Anda berminat?
Jangan risau tentang harga,kerana segalanya sangat berpatutan.
Untuk lebih lanjut,
PM DJH di fanpage.


Read more ...

Jangan Biarkan Dosa Berkumpul Untuk Bapa.
Assalamualaikum dan salam sejahtera.


"Sanggup Tutup Aurat Untuk Kebaikan Suami,
Tetapi Biarkan Dosa Berkumpul Untuk Bapa."

Aurat seringkali menjadi sesuatu yang sukar buat wanita. Sama ada untuk menutupnya,atau menjaganya. Kalau orang lelaki,mungkin senang kerana aurat lelaki tidaklah sebesar aurat wanita.
Apa yang menjadi hal kali ini adalah, tentang kisah seorang wanita yang bermati-matian akan menjaga auratnya selepas kahwin untuk kebaikan suaminya nanti.
Ya,tidak salah dan angah tidak mengatakan perbuatannya salah sama sekali. Benar,sememangnya aurat wanita hanya untuk suaminya.Tapi anda kena ingat... bahawa..
Aurat anda sebelum kahwin juga adalah penting!! Kerana apa? Ia merupakan satu amanah atau tanggungan bagi seorang ayah. Jadi disini,janganlah setakat hanya mahu menjaga aurat selepas kahwin,tetapi sebelum kahwin di abaikan.
Sekian 

Read more ...

Rexylla : Online Blogshop Rexylla


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pernahkah anda dengar tentang Online Blogshop Rexylla? Rexylla merupakan online blogshop yang lebih menampilkan tentang fesyen wanita serta minyak wangi.
Pelbagai jenis blouse dan dress yang menarik boleh anda dapati di Rexylla.Dengan harga yang berpatutan,sememangnya Rexylla merupakan  tempat yang sesuai untuk wanita di luar sana membeli perfume dan blouse yang cantik dan menarik.
 Antara blouse yang terdapat di Rexylla : -


Di bawah ini pula adalah antara perfume yang terdapat di Rexylla :-
Dapatkan pelbagai koleksi dress dan blouse yang cantik dan berkualiti dengan harga yang murah. Rexylla turut menjual pre-order t shirt ( mengikut permintaan).
Sesiapa yang berminat boleh hubungi,

Fanpage Facebook : https://www.facebook.com/rexylla
Laman Web : http://rexylla.blogspot.com/
Email :  rexylla.blogshop@gmail.com 

Read more ...