20 Mei 2014

Hadiah Untuk Pemenang Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014.Assalamualaikum dan salam sejahtera.Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 dilancarkan buat julung kalinya. Pelbagai hadiah menarik telah disediakan khas untuk anda. Jadi, apa tunggu lagi? Jom sertai Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014.


Di bawah ini adalah senarai hadiah yang akan diberikan kepada para pemenang.Sememangnya pelbagai hadiah menarik telah disediakan untuk anda.

Perfume Sample Grade 5A 


Dress


Custom Made T- Shirt Geek


Shawl

Tudung Bawal


Collagen Lips Mask


Topup


Wang Tunai


Bestkan hadiahnya? Jadi,jom cepat-cepat join Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014!!!
Lebih daripada RM300 hadiah untuk dimenangi!! 
Anda berminat??


KLIK SINI untuk join

Read more ...

Soal Selidik #2 di Fanpage.
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Untuk pengetahuan semua,sekarag terdapat satu soal selidik yang dijalankan di fanpage Diari Jejaka Hangat. Soal selidik yang mudah dan simple sahaja.
Anda dikehendaki memilih negeri asal anda,dan kemudian komen di ruangan komen status tersebut.Hali ini kerana angah nak buat statistik dari negeri manakah yang paling ramai mengelike Fanpage DJH.
Anda nak join? Klik gambar di atas dan anda akan terus ke status soal selidik tersebut.
Tapi sebelum itu,ada Giveaway terbaru yang angah jalankan..jom memeriahkan Giveaway ini.. 

Sekian.
Read more ...

Hilangkan Stress Anda
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Angah nak kongsikan dengan anda beberapa gambar yang angah rasa mampu membuatkan anda hilang stress. ATAU mungkin juga anda akan jadi stress melampau sampaikan sudah tak lalu nak makan lagi?
Apa-apa pun enjoy!! :D Sekian.

Jangan stress sangat,sebab apa,nanti anda akan cepat tua.Benarkah teori ini? Entahlah,sama -sama kita fikirkan..

*Jom sertai Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014!!!...

Read more ...

Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1

http://www.bubblynotes.com/2014/05/segmen-bloglist-bubblynotescom-48-jam-1.html
Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1 bermula dari 20/5/2014 SEHINGGA 22/5/2014, jam 9.45 a.m... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tidak, retis atau tidak dijemput untuk memeriahkan segmen ini... Tujuan? Pertama, haruslah nak pilih 10 orang blogger yang bertuah untuk masuk bloglist Bubblynotes.Com dan nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow untuk semua blogger2 yang menyertai segmen ini. Pemenang segmen akan dipilih oleh pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk: Segmen Bloglist Bubblynotes.Com 48 Jam #1
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Kemudian pastekan coding seperti tutorial di bawah ini...

 
4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen di bawah. 

Simple dan mudah kannn??? Segmen copy+paste paling awesome kot bagi iolss... 

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/5/2014.
Read more ...

Result Kolej Kediaman..
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Setiap hari,angah akan check Portal Student UiTM untuk melihat sama ada angah dapat atau tidak keputusan Kolej Kediaman. Sememangnya hal yang paling merisaukan adalah TEMPAT KEDIAMAN untuk angah tinggal.
Ye lah,sebab situasi sekarang ini,angah masih belum tahu di mana angah akan tinggal. Sudahlah tempat angah belajar nun jauh di Shah Alam sana. Rumah angah pulak di Kedah.Bukankah ianya merupakan perbezaan yang nyata dan tidak perlu diungkapkan lagi? 
Sama ada angah akan still tinggal di Kolej Kediaman Jati atau pun Kolej Kediaman Meranti. Angah harap angah dapatlah antara kedua-duanya. Angah malas untk menyewa rumah di luar kerana kos yang mahal.Dengan taraf hidup yang tinggi di Selangor,sememangnya mampu membuatkan kepala angah botak dalam masa beberapa saat.
Angah still berdoa supaya dapat Kolej,sebab banyak kemudahan yang telah disediakan. Antara yang paling berguna sudah tentunya WIFI percuma. Di tambah lagi dengan katil,bilik air,sememangnya sudah mencukupi untuk seseorang yang bergelar Student.
PrayForMe

*Jom sertai Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014 yang sedang berlangsung... 


Read more ...

Sudah Dilancarkan..
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah,angah berjaya lancarkan Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014. Dengan bersusah payahnya angah berjaya siapkan. Terima kasih kepada para penaja yang sudi menaja giveaway kali ini

Rasanya dah lama angah tak buat Giveaway. Jadi,kali ini angah harap giveaway ini akan mendapat sambutan yang hangat daripada anda semua!!

Read more ...