23 Mei 2014

Review Blog : Terima Kasih




Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Jutaan terima kasih diucapkan kepada anda yang join Pencarian Review Blog di blog DJH kali ini. Alhamdulillah. Masih mendapat sambutan. Jadi,selepas ini ,angah perlu review blog-blog yang terpilih.
Kepada yang tidak terpilih,minta maaf,mungkin diwaktu yang lain baru anda akan terpilih.Dibawah ini adalah peserta review blog :-

Terima kasih diucapkan,in shaa Allah angah akan umumkan pemenang review blog pada esok hari.

Sekian.


 

Read more ...

Pageview Menghampiri 300,000...



Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Alhamdulillah,pageview DJH semakin menghampiri angka 300,000. Tak sangka,begitu cepat pageview meningkat. Seingat angah dahulu,hanyalah sekitar 10,000 sahaja.
Terima kasih kepada semua yang menyokong DJH sehingga ke hari ini. Jadi,jika ada sesiapa yang berjaya Printscreen Pageview angah ketika bernombor 300,000,anda akan diberi penghargaan!!
Apa  apa pun,jom join Giveaway Diari Jejaka Hangat 2014... 
 

Read more ...

Tazkirah Jumaat #6 : Nasihat Untuk Adam Dan Hawa



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Nasihat Untuk Adam Dan Hawa

1. Jangan Tinggal Solat
2. Tutup Aurat Dengan Sempurna
3.Solat Dhuha & Tahajud

Bila dah jadi amalan,in shaa Allah kita akan berasa janggal jika kita tinggalkannya.Lakukannya selama 40 hari,in shaa Allah. ia juga dapat mengubah hidup kita ke arah yang lebih baik...

Fikir-fikirkanlah.. 
Read more ...

Durian Oh Durian


Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Semalam ayah angah beli berlambak-lambak buah durian masa nak ambil adik angah yang belajar kt MRSM. Punyalah banyak durian sampaikan kereta dengan rumah penuh dengan bau-bauan yang harum ni.
Sebenarnya angah memang suka buah durian ni,orang kata,pantang nampak,mesti nak makan. Cuma sekarang ni angah tak berapa suka,kalau makan pun hanya satu atau dua ulas sahaja. Mungkin sebab badan tak sihat kut.
Keluarga angah sememangnya merupakan hantu durian. Tambah-tambah time satu family dah berkumpul,sudah semestinya buah durian jadi satu kemestian. Ada yang nak durian jugak?
Sekian. 
 
 

Read more ...